Projektledare

Eskilstuna

Engagerad Projektledare sökes!

GAJ Stålkonstruktioner(GAJ) grundades 1935 av Gustav Albert Johansson. Under nästan 90 år har GAJ levererat konkurrenskraftiga stålkonstruktioner till sina kunder. GAJ är idag en del av Fasadgruppen Norden AB, Nordens största fasadkoncern, noterade på Stockholmsbörsen.

Vi är ett expansivt bolag som vill ligga i framkant i vår bransch. Vår verksamhet består av tillverkning, montage samt underhåll av stålkonstruktioner. Främst till byggsektorn men även till kommunal verksamhet & industrin. Vi arbetar efter en högt uppsatt 5-årsplan med tydliga delmål. Vår personal är vår viktigaste tillgång, alla våra medarbetare ges goda förutsättningar till personlig utveckling. Vi värnar om långsiktiga relationer.

Om tjänsten

I tjänsten som projektledare arbetar du med försäljning, kalkyl- och offertarbete samt projektledning under byggprocesser. Vi ser gärna att du har ett stort nätverk inom byggbranschen i Mälardalen. Verksamheten bedrivs idag från tre orter, Eskilstuna, Katrineholm & Västerås. Vi har vårt säte i Eskilstuna men är flexibla gällande din utgångspunkt.

Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och dina drivkrafter. För att lyckas och trivas i tjänsten behöver du vara social, positiv och duktig på relationsbyggande. Dessutom affärsdriven och ha ett pragmatiskt synsätt.

Kvalifikationer

Som projektledare hos oss behöver du ha erfarenhet av att driva byggprojekt även om din inställning till arbetet är det viktigaste.  Det är meriterande om du har praktiskt erfarenhet av att arbeta med byggnation samt har utbildning inom byggteknik och/eller TR-stål.

Varmt välkommen att söka tjänsten som projektledare hos oss!

Kontaktperson

Nils Andrén

nils@gaj.se

0709483319

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
   Filerna får inte överstiga 50 MB
   Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
   Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

    

   5 %